Informacija = zaštita!
Informacije i savjeti ne besplatni info broj:
0800/42-00
I VAŠA DJEVOJČICA MOŽE POSTATI MAŽORETKINJA
Zainteresirane djevojčice starosti od 4 godine na dalje, koje se žele družiti,te korisno upotpuniti slobodno vrijeme mogu se javiti na telefon. Djevojke mogu očekivati puno plesa,zabave, izleta i dobrog druženja. Treninzi su predviđeni u Gornjem Mihaljevcu. Vidimo se!
Gordana 099 401 7568, Danijela 098 960 6483
Za pregled klikni na sliku!
Za pregled klikni na sliku!

Službene stranice Općine Gornji Mihaljevec

U oazi mira i zelenila obilježen Dan Općine Gornji Mihaljevec

Načelnik Općine Goran Lovrec je na svečanoj sjednici govorio o aktualnim projektima, a spomenuo je da u tijeku i uvođenje širokopojasnog interneta

Blagdan Svete Katarine, koji se slavi 25. studenog, ujedno je i Dan Općine Gornji Mihaljevec te je tim povodom održana Svečana sjednica Općinskog vijeća.

- Prošle godine proslavili smo 20. obljetnicu postojanja Općine. U međuvremenu su na sjednicama Općinskog vijeća donesene brojne odluke kao temelj za daljnji razvoj Gornjeg Mihaljevca i svih 12 pripadajućih naselja. Naša najvažnija investicija je izgradnja školske sportske dvorane i modernizacija cesta. Odnedavno Općina ima pročelnika jedinstvenog Upravnog odjela što će dati novih zamah svim aktivnostima. Zahvaljujem svima na idejama i sudjelovanju u radu - istaknuo je predsjednik Općinskog vijeća Robert Kos.

Načelnik Općine Goran Lovrec u svom je govoru istaknuo kako nije zadovoljan brzinom investicija u prometnoj i komunalnoj infrastrukturi, dogradnji škole i produženom boravku, modernizaciji javne rasvjete LED tehnologijom.

- Tijekom iduće godine, vjerujem, da ćemo niz spomenutih projekata realizirati. Iduće godine bit će izdana građevinska dozvola za izgradnju kanalizacijskog sustava u Bogdanovcu na principu bio-pročistača. Preostali dio Općine, osim Martinuševca i Tupkovca su vezani za aglomeraciju Čakovec. U tijeku je projekt uvođenja širokopojasnog interneta u suradnji s Međimurskom županijom, rekao je načelnik Lovrec.

Dodao je da će iduće godine naselje Tupkovec biti u potpunosti asfaltirano zahvaljujući sredstvima EU fondova, a prijavili su i nadogradnju dječjeg vrtića i revitalizaciju parka Mladosti.

- Očekujemo rezultate natječaja za energetsku obnovu Doma kulture Gornji Mihaljevec kroz koji ćemo obnoviti zgradu i premjestiti ambulantu. Prijavili smo i projekt sportskog doma u Dragoslavec Bregu. Kroz program sufinanciranja jaslica, vrtića, novorođene djece, socijalne programe, jednokratne pomoći, stipendije izdvaja se 17% ukupnih prihoda Proračuna, završio je.

Župan Matija Posavec čestitavši Dan Općine svim mještanima Gornjeg Mihaljevca naglasio je kako će Međimurska županija pomoći u najvećem projektu za mještane Općine, izgradnji školske dvorane uz koju će se investirati u dogradnju četiri nove učionice za jednosmjensku nastavu te modernizaciju školske kuhinje i blagovaonice.

- Taj projekt zaslužuje 140 učenika, 17 udruga i svi mještani koji obogaćuju kulturni, sportski i društveni život Općine. Čestitam na sjajnoj učeničkoj zadruzi u Osnovnoj školi, kulturnom amaterizmu koji njegujete kroz KUU „Lipa“, brojnim manifestacijama koje organizirate tijekom godine. Stoga ćemo u potpunosti preuzeti financiranje projektne dokumentacije za novu dvoranu i zajedno pronaći model financiranja, rekao je župan.

Zahvalnice Općine Gornji Mihaljevec za izuzetan doprinos razvoju Općine primili su Željko Tomašić, DVD Gornja Dubrava, Davor BanekMario ZadravecVladimir Novak i August Košak. U glazbenom dijelu programa nastupila je mlada i perspektivna Valentina Zadravec.

Svečanoj sjednici nazočili su i zamjenica načelnika Jasenka Novak, načelnik Općine Selnica Ervin Vičević, zamjenik načelnika Općine Nedelišće Nikola Novak, ravnateljica Osnovne škole Karmen Sklepić i drugi.

Program obilježavanja Dana Općine nastavlja se u subotu kada će se u 16:30 sati u Domu kulture Gornji Mihaljevec odigrati predstava „Zabranjeno voće“ KUU Seljačke Sloge iz Nedelišća.

  • sl1
  • sl2
  • sl3
  • sl4
  • sl5
  • sl6
  • sl7

Simple Image Gallery Extended

emedjimurje.hr

Razvojna strategija Općine

Klikom na sliku iznad otvara se Strategija razvoja Općine Gornji Mihaljevec za razdoblje od 2016. do 2020. godine. (pdf)

Zaštitimo se od komaraca

Klikom na sliku iznad otvara se promotivni letak

Rekonstrukcija nerazvrstane ceste u dijelu naselja Tupkovec

Klikom na sliku otvaraju se podaci o projektu

Uvođenje ekološke rasvjete

Sufinaciranje rasvjeta

Zaštita od komaraca

Klikom na sliku iznad otvara se promotivni letak